download (1).png

Willeke Dost, foto afkomstig van de politie

Aflevering 1: VERMIST -

Willeke Dost

Op de ochtend van 15 januari 1992 treffen de pleegouders van de vijftienjarige Willeke haar bed en slaapkamer leeg aan. Willeke was weg en is tot op de dag van vandaag nooit meer gevonden. 

Family_photo_edited.jpg

Joseph and Summer McStay met hun twee kinderen Joseph Jr. 3 en Gianni, 4. Foto is vrijgegeven door de familie.

Aflevering 2:

 VERMOORD -

De familie Mcstay

In 2005 verdwijnt de  familie Mcstay plotseling. Als hun lichamen jaren later vlakbij de Mexicaanse grens worden aangetroffen komt het onderzoek in een stroomversnelling. 

IMG_9818.JPG

Amy Lynn Bradley - foto afkomstig van ABC 13 News

Aflevering 3:

VERMIST -

Amy Lynn Bradley

Op 21 maart 1998 vertrok het cruiseschip Rhapsody of the Seas voor een cruise langs het Caribisch gebied. Wat een geweldige reis voor het gezin Bradley had moeten worden loopt uit op een nachtmerrie. Dochter Amy raakt vermist en ondanks meerdere vermeende waarnemingen van Amy is zij tot op de dag van vandaag spoorloos verdwenen.  

IMG_5610.JPG

Emma Walker - foto is eigendom van de familie.

Aflevering 4: VERMOORD -

EMMA WALKER

Na een breuk met haar vriend wordt de 16-jarige Emma dood in bed aangetroffen. Wie is er verantwoordelijk? Je hoort het in de 4e aflevering.  

IMG_9953.jpg

Anneke van der Stap - foto afkomstig van misdaardjournalist.nl

Aflevering 5: VERMOORD - 

Anneke van der Stap

Na een bezoek aan een vriend in Enschede komt de 22 jarige Anneke op de avond van 11 juli 2005 niet meer thuis. Tien dagen later wordt haar levenloze lichaam gevonden in Rijswijk.  

FB_IMG_1578857887898_edited.jpg

Aflevering 6: 

Vermoord -

Familie Todt

Wonen in een stad die is ontworpen door Walt Disney, klinkt dit niet als een droom? Voor de familie Todt werd het een nachtmerrie. Wat er precies gebeurde? Je hoort het in de aflevering. 

De familie Todt - foto:facebook

IMG_6491_edited.jpg

Aflevering 7: 

Vermoord -

Missy Bevers

Als vrouw, moeder en fitnessintructrice stond Missy altijd klaar voor anderen. Toch wilde iemand haar dood hebben. Wie heeft Missy opgewacht om te vermoorden? We nemen je mee in de theorieën.  

Missy Bevers en haar moordenaar in de kerk. Links: facebook, rechts: Midlotothian police department.

download (2).jpeg

Aflevering 8:

Vermist -

Germa van den Boom

De 19 jarige Germa was in de nacht van 28 op 29 juli 1984 voor het eerst alleen thuis. Ze raakt die nacht vermist en is, nu ruim 36 jaar later nog steeds niet gevonden.  

Germa van den Boom, foto afkomstig van de politie

Schermafbeelding%202020-10-25%20om%2011.

Aflevering 9:

Vermoord -

Michelle Martinko

Michelle werd in 1979 dood gevonden op een parkeerplaats van een net geopend winkelcentrum, in 2018 werd de dader eindelijk opgepakt. Hoe hij na al die jaren toch opgepakt werd? Je hoort het in de nieuwste aflevering.   

Michelle Martinko in her Kennedy High School twirling uniform. — courtesy of Robert Riley

familie%20van%20breda_edited.jpg

Aflevering 10:

Vermoord -

de familie Van Breda

Op de vroege ochtend van 27 januari 2015 krijgt de politie in Zuid Afrika een belletje van Henri van Breda. Hij vraagt om hulp omdat zijn familie in hun miljoenenvilla is aangevallen met een bijl. Wie er achter deze gruwelijke aanval zit? Je hoort het in de aflevering van deze week. 

de familie Van Breda, foto afkomstig van mainnews.net

694_edited_edited.jpg

Aflevering 11:

Vermist -

Betty Kunst

in 1968 zou Betty gaan stappen in het Dolhuys in Dordrecht, daar kwam ze alleen nooit aan. Haar moeder had die dag al twee keer eerder een vreemd voorgevoel gehad over dat er iets met Betty gebeurd zou zijn. Jaren later volgen er via het programma Vermist een aantal tips. Of deze leiden tot een oplossing? Je hoort het in de nieuwste aflevering.

© Onbekend

Tiktokmoorden4.png

AFLEVERING 12: TikTok moorden - Jessica Lewis en Austin Wenner

Nietsvermoedend spelen een paar tieners in Seattle op 19 juni 2020 een app op hun telefoon. Van deze app krijgen ze coördinaten en hun weg hier naartoe filmen ze voor op TikTok. Ze hadden alleen nooit verwacht dat deze app hen naar een schokkende ontdekking zou leiden. Weten wat er precies is gebeurd? Luister naar onze laatste aflevering.

Jessica Lewis en Austin Wenner, foto afkomstig van crimedaily.co.uk

220px-Kyron_Horman_edited.jpg

AFLEVERING 13: VERMIST - Kyron Horman

Kyron was 7 jaar oud toen hij niet in de schoolbus zat die hem naar huis had moeten brengen. Zijn stiefmoeder Terri had hem die ochtend op school afgezet. 10 jaar is het nog steeds niet bekend wat er met hem gebeurd is, maar natuurlijk zijn er wel een aantal theorieën

Kyron © Hornman Family

SvR2.jpeg

AFLEVERING 14

VERMOORD -

Sandra van Raalten

Op vrijdag 30 november 1984 loopt een nietsvermoedende klant de kledingwinkel Manouk in Zaandam binnen. Ze gaat de winkel in en loopt door naar de achterkant, waar zich de pashokjes bevinden. Daar krijgt zij de schrik van haar leven. In een van de pashokjes treft zij de 21 jarige verkoopmedewerkster Sandra dood aan.  

Sandra van Raalten, Noord Hollands Dagblad

gavin-smith-1-2000_edited.jpg

AFLEVERING 15

VERMOORD -

Gavin Smith

Op het eerste gezicht ging het leven Gavin voor de wind, een leuke baan, drie zoons en een lang huwelijk. Toch gingen er achter dit gelukkige front een aantal problemen schuil, die hij met zijn leven moest bekopen. Wat deze problemen waren hoor je in de nieuwste aflevering. 

Sandra van Raalten, Noord Hollands Dagblad

hartvanNLAlie_edited.jpg

AFLEVERING 16:

VERMIST

Alie Spruit

Op een druilerige zaterdagavond op 23 januari 1988 even na tien uur ‘s avonds heeft Alie fikse ruzie met haar man Henk. Ze is zo boos dat ze het huis uit vlucht op haar fiets, de donkere en natte avond in. Daarna wordt er van haar of haar spullen nooit meer een spoor vernomen. 

Alie Spruit - foto van Hart van Nederland

jennifer_kesse_main_art_9715312a03b53b66

AFLEVERING 17:

VERMIST

Jennifer Kesse

De 24-jarige Jennifer was zich heel erg bewust van haar eigen veiligheid. Als ze alleen op straat liep telefoneerde ze vaak met vrienden of liep ze met haar sleutels tussen haar vingers om een eventuele aanvaller af te weren. Toch verdween ze van de een op de andere dag, zonder spoor. Meer in de nieuwste aflevering.

Jennifer Kesse - Facebook foto

image0.png

AFLEVERING 18:

VERMIST

Maurice Gerse & June Churisan Allen

Twee op zichzelf staande verhalen over de vermissingen van de 33 jarige Maurice Gerse. Hij verdween na een woordenwisseling met zijn baas. En de 45 jarige June Churisan Allen, hij verdween 1 dag na zijn verjaardag in de Utrechtse wijk Lunetten. 

46b0fa96-c63b-11e7-b288-a3138d11ebf4_edi

AFLEVERING 19:

VERMOORD

Jurrie en Marrie Vis

Op donderdag 10 september 2009 worden rond half tien ’s avonds in een woning in het Overijsselse Vollenhove de levenloze lichamen van Jurrie en Marrie Vis worden gevonden. Wat er precies is gebeurd? We nemen je mee in de speculaties en theorieën van de afgelopen jaren. 

kap-9news.jpeg

AFLEVERING 20:

VERMOORD Kelly Ann Prosser

Maandag 20 september 1982 is een regenachtige en grijze dag. De 8 jarige Kelly heeft de discussie met haar moeder gewonnen en mag die dag zelf vanuit haar school naar huis lopen. Ze komt alleen nooit meer thuis aan. Luister deze aflevering om te weten te komen hoe de politie er na 38 jaar onderzoek achter komt wie er verantwoordelijk is voor haar dood.

IMG_7485_edited.jpg

AFLEVERING 21:

VERMIST

 MICHELE WHITAKER

Door een fout in het systeem komt Michele na een tijd in de gevangenis weer op straat te staan, in plaats van in een afkickkliniek. De familie raakt ongerust als ze niets meer van haar vernemen.

RGzwartwit.jpeg

AFLEVERING 22:

VERMIST

Rebecca Groenendijk

Als de vriend van Rebecca Groenendijk zaterdag 1 februari 2014 thuiskomt na zijn werk, is de 33-jarige Rebecca nergens te bekennen. Ze blijkt spoorloos verdwenen te zijn. Ondanks de inspanningen van de familie van Rebecca en de politie is zij tot op de dag van vandaag vermist. 

Schermafbeelding%202021-01-31%20om%2012.

AFLEVERING 23:

VERMOORD - Els Slurink

Als Nederlandse true-crime liefhebber kan de zaak van Els Slurink je de afgelopen twee weken niet ontgaan zijn. De politie voerde namelijk actie om nu, 24 jaar later, alsnog antwoord te krijgen op de vragen rondom haar overlijden. Ook wij besteden deze week aandacht aan de zaak. Luister je mee?

KHbenrovers.jpeg

AFLEVERING 24:

Seriemoordenaar - Koos Hertogs

In deze aflevering vertellen we meer over een van de meest beruchte kinder- en seriemoordenaars van Nederland: Koos Hertogs. Luister om er achter te komen voor welke moorden hij is veroordeeld en welke moorden hij misschien nog meer op zijn geweten heeft. Ook vertellen we hoe hij werd ontmaskerd en hoe een jeugdvriend van Koos hem met een geheime camera bezocht in de gevangenis om zo meer details te weten te komen over de door hem gepleegd moorden.

Rachel_cooke_edited.jpg

AFLEVERING 25:

Vermist - Rachel Cooke

Rachel is in de kerstvakantie bij haar ouders op bezoek. Ze gaat op een ochtend hardlopen, maar keert niet terug naar huis. Als een veroordeelde moordenaar jaren later toegeeft verantwoordelijk te zijn voor haar verdwijning staat het leven van de familie op zijn kop. 

ec5411cc0a_edited.jpg

AFLEVERING 27:

Vermoord - Simone de Laat

Simone de Laat is 30 jaar oud en woont alleen met haar twee kinderen. Haar partner en vader van de kinderen woont ergens anders. Als Simone niet komt opdagen bij de huisarts en niet reageert op haar huistelefoon, rijden haar ouders naar haar  toe. Daar treffen ze Simone dood in bed aan. Wij vertellen je meer over deze verschrikkelijke moordzaak op de jonge moeder.

image0 (1).png

AFLEVERING 26:

Vermist - Eefke Wolf & Jolanda Meijer

In deze aflevering bespreken we twee verschillende vermissingen. Als eerste de vermissing van Eefke Wolf uit Hattem. Nadat zij rond 11 uur 's avonds op donderdag 18 augustus 1983 haar werk verliet, is er geen spoor meer van haar vernomen. Omwonenden hebben die avond rond dat tijdstip hulpgeroep gehoord. Ten tweede de vermissing van Jolanda Meijer, een verslaafde prostituee uit Groningen. Zou ze er vandoor zijn gegaan toen ze er achter kwam dat ze zwanger was? Of heeft iemand haar doen laten verdwijnen? En waarom is een van haar beste vriendinnen zelf vermist nadat ze met de politie over de vermissing van Jolanda had gesproken? Luister deze aflevering om hier achter te komen. 

kkenlf.jpeg

AFLEVERING 28: Mysterie - Kris Kremers en Lisanne Froon

In deze aflevering vertellen we jullie meer over een verdwijning uit 2014, die van twee Nederlandse studenten: Kris Kremers en Lisanne Froon. Tijdens hun reis naar Panama raken zij vermist in de jungle. Als na een tijd hun rugzak wordt gevonden dan blijkt onder meer dat de meiden ten minste 7 keer naar noodnummers hebben geprobeerd te bellen. Ook wordt hun camera gevonden waar op zijn zachtst gezegd bijzondere foto's op staan. Luister deze aflevering om hier meer over te weten te komen. 

Unknown-7.jpg

Aflevering 29 - vermoord Michael William

Michael vertrok 's ochtends vroeg om op eenden te jagen en kwam nooit meer thuis. Viel hij ten prooi aan de alligators? Of heeft er zich die dag wat anders afgespeeld? Je hoort het in de nieuwste aflevering.  

ed_edited.jpg

Aflevering 30:

Vermoord- Manita Koenen en Leon Rombouts

Op 27 maart 2003 werden de 37 jarige Manita en haar 33 jarige vriend Leon zwaargewond op hun bankstel gevonden door de dochter van Manita. Later die avond bezwijken ze beide aan hun verwondingen in het ziekenhuis. Ze hadden samen hun geluk gevonden, nadat Manita een vervelende relatie achter de rug had. Zij overleefde al eens een aanval waarbij ze 18 messteken te verduren kreeg. Luister deze aflevering om hier meer te weten te komen over deze dubbele moord. 

694-4_edited.jpg

Aflevering 31:

Vermoord- Sarah Everard

Begin deze maand kwam de vermissing van Sarah Everard vaak in het nieuws. Waarom krijgt juist deze zaak zoveel aandacht en maakt het zoveel los in de hedendaagse maatschappij? Wij praten je bij

dossier-cassandra-van-schayk1_edited.jpg

Aflevering 33:

Vermoord- Cassandra van Schaijk

Cassandra van Schaijk verdween na een avond stappen. Haar lichaam werd een paar weken later teruggevonden in de Noorderplassen. Wij nemen je mee in alles wat er over deze zaak bekend is.

Tobcohen_edited.jpg

Aflevering 32:

vermoord - Tob Cohen

In 1987 vertrekt de Nederlandse Tob Cohen naar Kenia om te werken voor Philips. Hij verliest zijn hart aan het land en ook aan een Keniaanse vrouw. Als hij in juli 2019 spoorloos verdwijnt is zijn zus in Nederland gelijk ongerust. Ze besluit dan ook naar Afrika te vertrekken om de onderste steen boven te krijgen. Luister deze aflevering om te weten te komen wat er met Tob is gebeurd. 

AM2.jpeg

Aflevering 34:

vermoord - April Millsap

Toen de 14 jarige April Millsap op 14 juli 2014 een wandeling ging maken met haar hond Penny, kwam zij helaas nooit meer thuis aan. Haar moeder maakt zich ongerust als zij niet zoals afgesproken voor het donker thuis is. Het lichaam van April wordt een paar uur later gevonden dankzij de hulp van haar hond Penny. Ook speelt de fitnesstracker-app die ze op haar telefoon aan had staan een grote rol in de zoektocht naar haar moordenaar. Luister deze aflevering om hier alles over te weten te komen. 

1_edited.jpg

Aflevering 35:

vermoord - Tina McQuaig

Tina, moeder van de 4-jarige Tyler en vrouw van Otis komt na haar werk niet meer thuis. Tijdens het onderzoek komt haar grootste geheim boven water, zou ze dit met haar leven hebben moeten bekopen? Meer hoor je in de nieuwste aflevering. 

MarionenRomy_edited.jpg

Aflevering 36:

Vermist - Marion en Romy van Buuren

Op 8 juni 1997 verdwijnen de 18 jarige Marion en haar 11 maanden oude dochter Romy. Zij verbleven destijds in een blijf van mijn lijf huis en hadden die dag afgesproken met de vader van Romy, Okan. Hij heeft een zeer gewelddadig verleden en die bewuste dag zijn buren getuige van een fikse ruzie tussenbeide. Even later zien ze Marion en Romy bij Okan is de auto stappen, dat is de laatste keer dat zij worden gezien. Luister deze aflevering om alles over hun vermissing te weten te komen. 

SophiaK2_edited.jpg

Aflevering 38:

Vermist - Sophia Koetsier

Als de 21 jarige geneeskundestudente Sophie Koetsier in haar tussenjaar in 2015 vertrekt naar Oeganda raakt zij vermist. Luister deze aflevering om alle details over haar vermissing te weten te komen. 

694-6_edited.jpg

Aflevering 39:

Vermoord - Kim Wall

'De duikbootzaak', zo werd de vermissing van de Zweedse journalist Kim Wall algauw genoemd in de media. De 30-jarige Kim verdween nadat ze op 10 augustus 2017 in het havengebied van Kopenhagen aan boord was gestapt van een zelfgebouwde onderzeeboot en keerde nooit meer terug.

DW_edited.jpg

Aflevering 40:

Vermoord - Diana Winkel

De 47 jarige tekenlerares wordt in 2008 vermoord gevonden achter haar voordeur. Zij is met messteken om het leven gebracht. Naast haar ligt een briefje van 10 euro. Na haar dood moesten haar familieleden meer dan 80 donaties aan goede doelen opzeggen. Dat geeft al aan wat voor een lieve en warme vrouw Diana was, luister deze aflevering om meer over de dood van Diana te weten te komen. 

694-7_edited.jpg

Aflevering 41:
Vermist - Simon Lembi & Anny

In Nederland worden jaarlijks tussen de 16.000 en de 20.000 mensen als vermist opgegeven bij de politie. Dat bij een vermissing lang niet altijd kwade opzet in het spel is, dat bespreken we in deze aflevering.

dascha-1-425x445.jpeg

Aflevering 42 & 44:
Mysterie - Dascha Graafsma

De 16 jarige Dascha Graafsma gaat op vrijdagavond 27 november 2015 met een vriendengroep stappen in Hilversum. Rond 2 uur die nacht verlaat zij de discotheek zonder jas en een van de weinige dingen die vaststaat is dat zij rond kwart voor 6 die zaterdagmorgen is aangereden door een trein. Wat er in de tussentijd met Dascha is gebeurd, is erg onduidelijk en ook weinig onderzocht door de politie. Luister naar deze aflevering om meer over dit mysterie te weten te komen. 

694-8.jpeg

Aflevering 43:
VERMIST - Anny Heyligers

Vandaag vertellen we jullie over de oudste vermissingszaak van Nederland. Anny Heyligers verdween in 1966 uit haar flat aan de Boutenslaan in Eindhoven. Ze liet haar man en een zoontje van 14 maanden achter.

vroege_560_326_85_edited.jpg

Aflevering 45:
VERMIST - Lisette Vroege

Op 3 juni 1992 raakt Lisette Vroege vermist. Drie getuigen hebben haar die avond nog voor haar woning in Haarlem gezien maar, als haar vriend even later thuiskomt is Lisette spoorloos.

2-5bce1770-bd5b-428b-8a3d-3bd76517d407_edited.jpg

Aflevering 47:
MOORDENAAR - Tyler Hadley

Kun je het je voorstellen, dat je op een feestje aanwezig bent waar twee lijken in een andere kamer verborgen liggen? Het overkwam tieners in Amerika. Luister mee om meer te horen over deze bizarre gebeurtenis

mariskamast2_edited.jpg

Aflevering 46:
MYSTERIE - Mariska Mast

In 2008 vertrekt de dan 23 jarige Mariska Mast naar Honduras samen met een goede vriendin. Daar volgen ze duikles. Na een dag duiken besluiten ze 's avonds nog even een drankje te gaan drinken op het strand met de andere leerlingen. En ook de knappe Australische duikinstructeur Dan is van de partij. Mariska heeft al een aantal dagen een oogje op hem en gaat dan ook met hem mee naar huis die avond. Daar voltrekt zich echter iets vreselijks, Mariska komt de volgende ochtend te overlijden. Maar was er nou sprake van een misdrijf? Of blijkt er toch sprake te zijn geweest van een noodlottig ongeval? 

brittany_edited.jpg

Aflevering 48:
DE LULULEMON MOORD

In deze aflevering nemen we jullie mee  naar een winkel van een bekend sportmerk in Amerika, namelijk naar de Lululemon winkel in Bethesda in Maryland. Daar vindt in de nacht van 11 maart 2011 een vreselijke aanval plaats op twee medewerkers die de winkel afsluiten die avond.

susanambrosino_edited.jpg

Aflevering 50:
Vermoord - Susan Ambrosino

Susan Ambrosino is liefhebbende vrouw van Keith en moeder van de 8 jarige Taylor. Haar leven komt op zijn kop te staan als haar man op uitzending wordt gestuurd naar Hongarije. En dit heeft voor haar niet te overziene gevolgen. Luister deze aflevering om alles over haar moord te weten te komen.

melanie sijbers.png

Aflevering 52:
Vermoord - Melanie Sijbers

Een jaar geleden begonnen we onze podcast! Bedankt voor alle support sindsdien. In deze jubileum-aflevering nemen we jullie mee in een zaak van eigen bodem.  Namelijk de vreselijke moord op de 15-jarige Melanie Sijbers. Luisteren jullie mee?